Tickets

Tickets zijn binnenkort beschikbaar. Maar ondertussen hebben we een leuke oudjaarsactie. Voor €17,50 kan je een entreeticket kopen voor een event naar keuze in 2022!

Klik hier voor meer info

 

Hieronder vind je de verschillende tickets en bijbehorende prijzen terug. 

Ticketprijzen (per persoon vanaf 13 jaar):

Entreeticket: €32,50
Ter plaatse kost een entreeticket €35,-.

Kinderen 6 t/m 12 jaar: €15,-
Kinderen t/m 5 jaar: gratis toegang

Bus ticket
Op 31 oktober zal er een pendelbus rijden tussen Assen Station en het TT Circuit Assen. Om naar het evenement te komen zal er tussen 10:00 en 12:00 een bus rijden. Om weer naar het station te gaan zal er tussen 16:00 en 18:00 weer een bus rijden. 
Bus ticket €5,- per persoon

 

Baanactiviteiten (Alleen mogelijk wanneer je auto is goedgekeurd voor de Supercar paddock, klik hier om aan te melden)
Supercar Hotlaps (vrij rijden, helm niet verplicht), 20 minuten: €60,-

Parkeren/Supercar Paddock
Parkeerticket: €7.50,-
Supercar Paddock: meld je auto aan via de website, klik hier voor het aanmeldformulier.Corona maatregelen
Coronatoegangsbewijzen worden vanaf 25 september verplicht voor toegang tot horeca en festivals en dus ook voor onze evenementen. Bij aankomst dien je een QR code van de coronacheck app te tonen of een geprint vaccinatiebewijs of negatief testbewijs te tonen. Dit geldt voor bezoekers vanaf 13 jaar. Deze QR code kun je uploaden met jouw vaccinatiebewijs, herstelbewijs of met een geldige negatieve test, die je maximaal 24 uur voor aanvang van het evenement kunt afnemen bij de testlocaties van www.testenvoortoegang.org. Deze testen zijn gratis. Je kunt ook kiezen voor een testlocatie vlakbij het evenement, de test is binnen 15 minuten zichtbaar in de coronacheckapp.

FOLLOW US: