Deelnemen

Klik op de onderstaande activiteit waar je aan wilt deelnemen.

supercar paddock>

Via onderstaande link kan je je auto aanmelden. Wordt deze goedgekeurd voor de showpaddock dan ontvang je een gratis showautoticket! Dit showautoticket is alleen voor de aangemelde auto, voor jezelf en eventuele passagiers bestel je nog een entreeticket in de online ticketshop. Bestel het reguliere entreeticket, je hoeft geen parkeerticket te bestellen. Het showautoticket in combinatie met je bestelde entreeticket geeft toegang tot de paddock.

 

Klik hier om je auto aan te melden

Supercar Hotlaps>

Supercar eigenaren in zogenaamde open pitlane sessies gedurende ongeveer 30 minuten het circuit op om de supercars de sporen te geven! Voor de bezoeker levert dit ultieme geluksmomenten op, want wanneer zie je nou deze supercars op topsnelheden voorbijkomen op het rechte eind of overhellend in actie in een van de snelle bochten van Circuit Zolder. 

Wil je deelnemen? Meld je auto dan aan voor de Supercar paddock, na goedkeuring ontvang je een autoticket. Na goedkeuring van je auto, voor de Supercar paddock, kan je in de online ticketshop een deelnameticket bestellen. Waar en op welk tijdstip je gaat rijden, daarover ontvang je nog verdere informatie per e-mail. Een passagier is toegestaan, deze moet wel 16 jaar of ouder zijn. Een helm is niet verplicht, lees er meer over in het reglement.

10:35-11:00 Sessie 1 Supercar hotlaps
13:45-14:10 Sessie 2 Supercar hotlaps
14:10-14:30 Display moment
17:10-17:40 Sessie 3 Supercar hotlaps


Klik hier om je auto aan te melden voor de Supercar paddock

AANMELDEN TER PLAATSE 
Sessie 1
Ben je ingedeeld in deze sessie dan rij je tussen 10:35 en 11:00 uur op de baan. Zorg dat je tussen 09:00 en 10:00 uur bent ingeschreven ter plaatse.

Sessie 2
Ben je ingedeeld in deze sessie dan rij je tussen 13:45 en 14:10 uur op de baan. Zorg dat je tussen 11:00 en 13:30 uur bent ingeschreven ter plaatse.

Sessie 3
Ben je ingedeeld in deze sessie dan rij je tussen 17:10 en 17:40 uur op de baan. Zorg dat je tussen 11:00 en 13:30 uur bent ingeschreven ter plaatse.


Vul thuis je vrijwaring in neem deze mee naar de aanmelding ter plaatse. Je krijgt dan de betreffende sessie sticker(s) voor op je auto en de benodigde polsbandjes. Lees thuis het reglement en de briefing goed door!

VIP arrangement>

Als VIP gast geniet geniet u de gehele dag van geweldige catering en een VIP parking.
Een VIP ticket kost €75,- per persoon.

 

BESTEL HIER JE VIP TICKET(S)

 

 

Tickets
FOLLOW US: