Deelnemen

Klik op de onderstaande activiteit waar je aan wilt deelnemen.

Supercar Hotlaps>

Supercar eigenaren in zogenaamde open pitlane sessies gedurende 20 minuten het circuit op om de supercars de sporen te geven. Voor de bezoeker levert dit ultieme geluksmomenten op, want wanneer zie je nou deze supercars op topsnelheden voorbijkomen op het rechte eind of overhellend in actie in een van de snelle bochten van het TT Circuit. 

 

Wil je deelnemen? Meld je auto dan aan voor de Supercar paddock, na goedkeuring ontvang je een autoticket. Na goedkeuring van je auto, voor de Supercar paddock, kan je in de online ticketshop een deelnameticket bestellen. Waar en op welk tijdstip je gaat rijden, daarover ontvang je nog verdere informatie per e-mail. Een passagier is toegestaan, deze moet wel 16 jaar of ouder zijn. Een helm is niet verplicht, lees er meer over in het reglement.

Klik hier om je auto aan te melden

supercar paddock>

Vele honderden supercars, exclusieve auto’s, performance kanonnen en natuurlijk de meest bijzondere hypercars tref je in het wild aan op het paddock van het TT Circuit. Nergens anders dan op Supercar Madness vind je zo een grote variatie aan exclusieve bolides. Sommige auto’s kun je zelfs aanraken (maar doe dit niet!) en diverse topstukken kun je afgebakend bewonderen. Wil je deze auto’s in actie zien, wacht dan tot de eigenaar de auto naar het circuit rijdt voor de dragraces, de parade of tracktime.

 

Via onderstaande link kan je je auto aanmelden. Wordt deze goedgekeurd voor de showpaddock dan ontvang je een gratis showautoticket! Dit showautoticket is alleen voor de aangemelde auto, voor jezelf en eventuele passagiers bestel je nog een entreeticket in de online ticketshop. Bestel het reguliere entreeticket (met toegang tot de tribune), je hoeft niet het 'paddock ticket' te bestellen. Het showautoticket in combinatie met je bestelde entreeticket geeft toegang tot de paddock.

 

Klik hier om je auto aan te melden

VIP arrangement>

Als VIP gast geniet u van een exclusief programma. Geniet u van de hospitality met uitzicht op het circuit en heeft u exclusief toegang tot de pitsstraat (kinderen mogen onder begeleiding de pitsstraat in).

Binnenkort zullen wij hier alle benodigde informatie plaatsen, ook de prijzen van een VIP ticket.

Tickets
FOLLOW US: