Deelnemen

Klik op de onderstaande activiteit waar je aan wilt deelnemen.

supercar paddock 5 juni>

Ben jij in het bezit van een supercar, Pk kanon of dikke perfomance bolide? Via onderstaande link kan je je auto aanmelden. Wordt deze goedgekeurd voor de showpaddock dan ontvang je een gratis showautoticket! Dit showautoticket is alleen voor de aangemelde auto, voor jezelf en eventuele passagiers bestel je nog een entreeticket in de online ticketshop. Bestel het reguliere entreeticket, je hoeft geen parkeerticket te bestellen. Het showautoticket in combinatie met je bestelde entreeticket geeft toegang tot de paddock.

 

Klik hier om je auto aan te melden

Supercar Hotlaps>

Supercar eigenaren in zogenaamde open pitlane sessies gedurende ongeveer 30 minuten het circuit op om de supercars de sporen te geven! Voor de bezoeker levert dit ultieme geluksmomenten op, want wanneer zie je nou deze supercars op topsnelheden voorbijkomen op het rechte eind of overhellend in actie in een van de snelle bochten van de verschillende circuits. 

Wanneer jouw auto is goedgekeurd voor de showpaddock kan je in de ticketshop een deelnameticket bestellen voor een van de sessie. 
Aanmelden voor de showpaddock kan via deze link.
Bestellen kan via deze link. 

Waar en op welk tijdstip je gaat rijden, daarover ontvang je nog verdere informatie per e-mail. Een passagier is toegestaan, deze moet wel 16 jaar of ouder zijn. Een helm is niet verplicht, lees er meer over in het reglement. Vul ook de vrijwaring in. 

Dragrace>

Wie wil dit nu niet zien, supercars en performance kanonnen in strijd voor de snelste sprint voor een volle hoofdtribune? Lamborghini eigenaren nemen op tegen Italiaanse rivaal Ferrari. Of gaat een Japanse GTR ervan door met de winst? In het tijdschema kun je vinden op welk moment jij een stoeltje moet bemachtigen op de hoofdtribune.

Wil je deelnemen? Meld je auto dan aan voor de Supercar paddock, na goedkeuring van je auto, kan je via de link in de goedkeuringsmail een deelnameticket bestellen.
Wel moet je je ter plaatse ook aanmelden en een helm is verplicht! Waar en op welk tijdstip je dat moet doen, daarover ontvang je nog verdere informatie per e-mail. Ook wordt die informatie hier geplaatst.

Vul alvast de vrijwaring in. En lees het reglement door.

VIP arrangement>

Als VIP gast geniet geniet u de gehele dag van geweldige catering en een VIP parking.
Een VIP ticket kost €150,- per persoon.

 

BESTEL HIER JE VIP TICKET(S)

 

 

Tickets
FOLLOW US: