Deelnemen

Klik op de onderstaande activiteit waar je aan wilt deelnemen.

Tracktime>

In samenwerking met Vijverberg Trofee & Super Car Society kunnen supercar eigenaren in zogenaamde open pitlane sessies gedurende 45 minuten het circuit op om de supercars de sporen te geven. Voor de bezoeker levert dit ultieme geluksmomenten op, want wanneer zie je nou deze supercars op topsnelheden voorbijkomen op het rechte eind of overhellend in actie in een van de snelle bochten van het TT Circuit. 

 

Wil je deelnemen? Meld je auto dan aan voor de Supercar paddock, na goedkeuring ontvang je een autoticket. Na goedkeuring van je auto, voor de Supercar paddock, kan je via de link in de goedkeuringsmail een deelnameticket bestellen.
Wel moet je je ter plaatse ook aanmelden! Waar en op welk tijdstip je dat moet doen, daarover ontvang je nog verdere informatie per e-mail. Ook wordt die informatie hier geplaatst.

Dragrace>

Wie wil dit nu niet zien, supercars en performance kanonnen in strijd voor de snelste sprint voor een volle hoofdtribune? Lamborghini eigenaren nemen op tegen Italiaanse rivaal Ferrari. Of gaat een Japanse GTR ervan door met de winst? In het tijdschema kun je vinden op welk moment jij een stoeltje moet bemachtigen op de hoofdtribune.

 

Wil je deelnemen? Meld je auto dan aan voor de Supercar paddock, na goedkeuring van je auto, kan je via de link in de goedkeuringsmail een deelnameticket bestellen.
Wel moet je je ter plaatse ook aanmelden! Waar en op welk tijdstip je dat moet doen, daarover ontvang je nog verdere informatie per e-mail. Ook wordt die informatie hier geplaatst.

supercar paddock>

Vele honderden supercars, exclusieve auto’s, performance kanonnen en natuurlijk de meest bijzondere hypercars tref je in het wild aan op het paddock van het TT Circuit. Nergens anders dan op Supercars & More vind je zo een grote variatie aan exclusieve bolides. Sommige auto’s kun je zelfs aanraken (maar doe dit niet!) en diverse topstukken kun je afgebakend bewonderen. Wil je deze auto’s in actie zien, wacht dan tot de eigenaar de auto naar het circuit rijdt voor de dragraces, de parade of tracktime.

 

Via onderstaande link kan je je auto aanmelden. Wordt deze goedgekeurd voor de showpaddock dan ontvang je een gratis showautoticket!

Klik hier om je auto aan te melden

VIP arrangement>

Als VIP gast geniet u van een exclusief programma. Geniet u van de hospitality met uitzicht op het circuit en heeft u exclusief toegang tot de pitsstraat (kinderen mogen onder begeleiding de pitsstraat in).

Binnenkort zullen wij hier alle benodigde informatie plaatsen, ook de prijzen van een VIP ticket.

Porsche Parade>

Een leuke manier om je eigen Porsche en/of het circuit te leren kennen is het programma onderdeel Parade. Hier kun je met je eigen Porsche op een rustig tempo de baan verkennen. Zorg wel dat je je auto hebt aangemeld, via deze link. Na goedkeuring van je auto, voor de Porsche paddock, kan je via de link in de goedkeuringsmail een deelnameticket bestellen. Voor slechts €20,- (in de voorverkoop, ter plaatse €25,-) kun je 20 minuten rijden op het circuit.
Wel moet je je ter plaatse ook aanmelden! Waar en op welk tijdstip je dat moet doen, daarover ontvang je nog verdere informatie per e-mail. Ook wordt die informatie hier geplaatst.

 

Een helm is niet verplicht en 1 passagier, 16 jaar of ouder is toegestaan.

 

Aanmelden voor dit programma onderdeel kan door in de online ticketshop een deelname voucher te bestellen. Je staat dan automatisch op de deelnemerslijst.
Wel moet je je ter plaatse nog wel aanmelden! Hierover krijg je uiterlijk in de week voor het evenement een e-mail. Ook wordt die informatie hier geplaatst.

 

VOOR VERTREK NAAR ZANDVOORT
Lees het reglement goed door, deze kun je hier vinden.

 

Neem mee:
- ingevulde en ondertekende vrijwaring, klik hier
- geldig rijbewijs

Tickets
FOLLOW US: